mandag 9. august 2010

Vi har testet Natusan first touch

I mai fikk vi en pose full av Natusan first touch babyprodukter til testing etter blogginnlegget mitt om Libero våtservietter. Vi har nå brukt en del av produktene og jeg vil dele erfaringen med produktene med dere.

 Bildet er lånt på Norges Astma- og allergiforbund sine nettsider


Våtservietter: Disse er vi fornøyde med. Snuppa har tidligere blitt veldig sår i stumpen når vi har brukt våtservietter på henne, men med disse har hun ikke på langt nær blitt så sår. Hvis vi ikke har latt stumpen tørke helt før bleien har blitt tatt på så har hun alikevel blitt litt sår med disse også. Vi bruker Mesoft og vann til vanlig og våtservietter på tur.

Bath: Lager skum som snuppa elsker å leke med når hun bader. Blir også ren og pen etter et bad med Bath oppi vannet.

Baby oil: Kjempefornøyde med dette produktet! Hun har hatt perioder med tørr hud, men etter vi startet med denne oljen oppi badevannet hennes har huden så godt som vært god og myk hele tiden

Zink salve: Denne er vi ikke fornøyd med! Har prøvd å smøre denne på snuppa sin såre stump et par ganger og hun har fått kjempevondt begge gangene, har hvint av smerte og prøvd å stikke av, så denne har vi kastet! Smurte med Dr.Greve sin på samme såre stump og hun lagde ikke en lyd.

Håndkle og kluter: Stort godt og mykt håndkle og gode myke kluter!

Shampo: Selv om snuppa ikke har så mye hår enda etterlater denne håret hennes mykt og godt når det er vasket. Virker heller ikke som den svir i øynene hennes når vi skyller den ut.

Lotion: Denne prøvde vi for første gang i går da snuppa var litt tørr på armer og ben på kvelden. Og i og med at jeg ikke la merke til at hun var noe tørr i dag før barnehagen så har den nok gjort jobben sin denne også :O)


Noen med samme eller andre erfaringer med Natusan produktene?

1 kommentar:

  1. Ja det blir jo spennende. Hører gjerne om hvordan det har gått!:) God tur!

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails