onsdag 11. august 2010

Litteraturhuset

Dagen begynte med at vi dro ut i øs pøs regnvær til ørespesialisten til Lilly på Majorstuen. I dag skulle vi få vite om lillesøta må ha dren i ørene eller ikke. Og hun hadde ikke noe vann i det høyre øre men bittelitt i det venstre. Men legen så ingen grunn til at hun trengte dren nå som det var gått så mye tilbake og hun ikke virker plaget av det :O) Skal på ktr i November å se hvordan det ser ut da.

Fra Majorstuen tok vi turen ned til Litteraturhuset hvor vi møtte en venninne av meg og hennes sønn på 1 år. Det geniale der er at det er et lekerom i 3. etage som er åpent for alle. Lekerommet var kjempefint med store puter, leker, bøker, musikk og morsome figurer som man kunne krype igjennom og klatre oppå. Både små og store koste seg og anbefaler alle som er i Oslo å ta turen innom. Så var det sovetid og mens barna sov tok vi oss en kaffe og en croissant på Åpent Bakeri før vi gikk en liten tur på Frogner.

 Lilly koser seg på sofaputene med en bok, men må også følge litt med på de andre barna som leker

Og kameraten hennes var høyt og lavt på klatrefigurene

På bussturen hjem oppførte Lilly seg eksemplarisk og koste seg med en smootie fra Småfolk. En annen liten gutt hyylte fra Jernbanetorget og helt hjem, ca 20 min. Synes virkelig synd på mamman hans, hun prøvde absolutt alt men han hyylte uansett hva hun prøvde på men han ville bare løpe rundt på bussen.

Sliten jente på vei hjem

1 kommentar:

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails