torsdag 31. mars 2011

Vi har testet hudpleieserien Natusan® intensive care

Vi har nå testet produktene en stund og tenkte det var på tide med en kommentar. Lilly Olava har tørr hud så denne testingen passet bra for oss. Du kan lese om hudpleieserien her.Baby oil:
Vi har hatt denne oljen oppi badevannet til LO flere ganger. Huden virker veldig myk og god med en gang vi tar henne opp av vannet etter kveldsbadingen, men mornigen etter er hun tørr igjen, ikke like tørr som hun var før badet, men huden er tørr. Denne oljen er bedre en den vanlige serien til Natusan, men ikke god nok for LO. Jeg har også smurt meg selv med denne etter jeg har dusjet og resultatet er det samme for meg. God og myk da jeg legger meg, men huden virker tørr igjen om morningen. Men må bare si at det dufter herlig :O)


Lotion:

Denne holder heller ikke helt for huden til LO som er veldig tørr nå på vinteren. Pluss for god duft her også. Denne funker imidlertid bedre for meg :O) Så denne har jeg overtatt.


Repair cream:

Som med alle andre "rompekremer" fra Natusan får LO vondt da jeg smører den lille såre stumpen hennes med denne kremen. Hun klynker og vil bort fra stellebordet. Men, Glenn, samboeren min har eksem/tørr hud i ansiktet og denne kremen er den eneste som funker for han! Og han har prøvd mye forskjellig. Så denne har Glenn overtatt.


Wash:

Denne virker mye bedre en den vanlige serien til Natusan. Den virker mye bedre på huden til LO og virker ikke som den tørker ut huden som vanlig såpe gjør når man vasker henne i badekaret: Tommelen opp for denne!


1 kommentar:

  1. Så godt at mannen har funnet en krem som virker -- en rapir krem blir kansje litt fet i lengden ?
    Min sambo har også eksemplager i ansiktet og prøvd ut de fleste ansiktskremer - de siste månedede har han prøvd Cliniderm sin nye serie for menn, og er kjempefornøyd. Trekker seg godt inn i huden og blir ikke fet, men gir masse fuktighetskrem.
    Ikke lettå få gutta til å smøre seg men noen ganger må de bare :)
    Hilsen Søskenmamma

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails