lørdag 11. desember 2010

Ny serie fra Natusan

Vi er så heldige å få teste en ny hudpleieserie fra Natusan til barn med tørr hud. Dette passet perfekt for oss nå på vinteren hvor LO lett får veldig tørr hud. Her er litt informasjon om serien tatt fra pressemelding desember 2010:


Nesten halvparten av alle barn i alderen null til tre år har tørr hud eller tendens til å utvikle tørr hud. Basert på mangeårig forskning på barns hud lanserer Natusan® nå en spesialkrem for barn med ekstra tørr hud.

Hudpleieserien Natusan® intensive care, som er beriket med naturlige ingredienser, er spesielt utviklet for tørr hud og tilfører fuktighet allerede fra første gangs bruk. Serien består av en mild flytende såpe, olje, lotion, våtservietter samt det nye tilskuddet for ekstra tørr hud, Natusan® intensive care repair cream. Samtlige produkter er dokumentert milde og gir små barns hud gode forutsetninger for å utvikle seg på best mulig måte.Vi har ikke fått testet produktene enda, men gleder oss til å starte å bruke dem og se om de fungerer bedre en den vanlige serien til Natusan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails