tirsdag 29. mars 2011

Flinke jenta mi! *skryt*

I dag har Lilly Olava fått dren i ørene. Vi var oppe kl 06 fordi hun skulle få i seg litt frokost før hun skulle faste i 6 timer før narkose/operasjon. Var ikke så mye hun spiste (hun er jo vant til å sove til 07-08) men hun fikk i seg litt brød og frokostblanding. Etter frokost koste vi oss med tegnefilm på iPhonen i voksensenga og når kl ble 08 stod vi opp. Etter påkledning, lek, tull, duplobygging og litt mere tøys tok vi en tur på butikken for at tiden skulle gå litt fortere. Kl 10.30 var vi hjemme igjen og jeg tenkte jeg skulle prøve å legge Lilly Olava så hun fikk sove litt før vi skulle dra ved 12 tiden. Hun fikk 100 ml saft på flaske (hun kunne drikke 1 glass vann/saft intill 2 timer før narkosen) og jeg la henne ned i senga, og jammen sovnet hun ikke. Jeg måtte vekke henne 11.45 og så dro vi. Ikke en gang i løpet av dagen har hun klaget på at hun ikke har fått mat eller drikke. Vi kom frem og kl 13 var det hennes tur. Først en liten sjekk av legen for å se om hun fortsatt hadde vann i ørene, noe hun hadde, og så bar det inn på operasjonsbordet! Hun fikk sitte på fanget mitt til hun sovnet, satt helt rolig og bare så på anestesilegen mens hun sovnet. Så ble hun flyttet over på operasjonsbordet og Glenn og jeg måtte gå ut. Etter 5 min kom legen ut igjen og sa at alt hadde gått bra. Og etter 3 min til fikk vi komme inn til henne. Og hun sov og sov, søte jenta mi! Klynket litt da hun våknet men når hun kom opp på fanget mitt var alt fint igjen. Hun fikk to premier av intensivsykepleieren og så fikk vi dra hjem. På vei hjem var vi innom lekebutikken og hun fikk seg en lekestøvsuger og plastelina. Så i kveld har hun støvsugd hele leiligheten, både vegger og gulv. Og selvfølgelig har hun fått akkurat det hun har hatt lyst på til kveldsmat, smootie, kjeks og banan gikk ned på høykant!


På venterommet


Sover ut narkosen


Flinke lille jenta mi som nå har normal hørsel


5 kommentarer:

 1. Å så bra at alt har gått fint!:)
  Syns absolutt du skal "herme" etter koppen hehe!:)

  Hylla på soverommet har jeg kjøpt på kremmerhuset. Det er en liten stund siden, men det kan jo være de fremdelses har!:)

  Håper du har en fin kveld

  klem:)

  SvarSlett
 2. Så bra at alt gikk så fint! Flink Lilly det :o)
  Klem til henne fra oss i Belsetv.

  SvarSlett
 3. Så bra at alt gikk fint. Det må være vondt for en mamma å gå igjennom noe sånt. Ja, for ungen også, men på mange måter tror jeg det er verre for mammaen.

  SvarSlett
 4. Godt det er over :-)
  Hilsen fra Janne

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails