mandag 13. september 2010

Regnfullt og søvnløst på Geilo

Helgen skulle tilbringes på Geilo sammen med tre kamerater av Glenn, fruer og barn. Anledningen var at alle gutta fyller 30 i år :O) Planen var en vakker høsttur på fjellet lørdag... Men vi våknet opp på lørdag til øs pøs regnvær og det så ikke ut som om det skulle gi seg. Vi bestemte oss for at barna og mammane skulle bli inne og de andre kunne ta seg en liten fjelltur i regnet.

Basing er gøy :O) 

 Vi trosset regnet og tok med oss de små en liten tur i sandkassen. Vann er gøy!!

Vi lagde en fantastisk middag på lørdag kveld. Lammestek, ovnsbakte poteter, soppstuing, grønnsaker og Mimmis fantastiske saus stod på menyen. Og til kaffen ble det brownies og litt Bailys. De ble også masse gaver og gode taler :O) Trøtte av fjelluften så det alikevel ut som om det skulle bli tidlig kvelden på oss...men....

Lilly har siklet noe helt sinnsykt hele helgen og jeg har mistenkt leenge at det er jeksler på vei. Natt til lørdag tror jeg de jekslene bestemte seg for å være ekstra vonde. Hun sovnet vel aldri godt når hun la seg, var mange ganger inne hos henne og gav henne smokken og kosekluten, og fra kl 23 til 03 var hun våken og tydelig mistilpass med sutring og klynking :O( kl 02.30 fyllte hun bleien godt og hun fikk litt melk på flaske. Kl 03 sluknet hun i armene mine mens jeg gikk rundt og bar på henne. La henne ned i sengen og så sov hun videre...

Søndagen var været finere men vi bestemte oss for at vi skulle dra hjemover når Lilly skulle sove. Hun er ikke så glad i å kjøre bil og i tillegg hadde vi et lite oppkastuhell på vei oppover... En god lunsj med verdens beste omelett ble inntatt før hjemveien.

Hele gjengen

Til tross for regnvær og lite søvn har vi hatt en kjempefin helg og bestemte oss for å gjøre dette til en årlig greie. Gleder oss allerede til neste år :O)

Og må bare vise dere dette bildet som jeg tok på vei oppover. Det så småkomisk ut og vi var ikke de eneste som stirret og lo av denne fantastiske oppakkningen av en henger.

 

Håper dere også har hatt en suveren helg :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails