søndag 29. august 2010

Fest med bart og iPad for kids

Fredag kveld overnattet Lilly hos foreldrene til Glenn og vi feiret 30 års dagen hans her hjemme med gode venner! Det var utrolig gøy og feste ordentlig igjen (har blitt en stund siden sist) og kunne sove lenge lørdag morgen... Festen var vellykket og det eneste kjipe var ryddingen lørdag morgen, men effektiv husmor som jeg har blitt (?) var hele leilighenten ryddet og Lilly-vennlig igjen kl 12 :O) Og det blir ingen god fest uten bart!

 
Rebecca og jeg (t.v.) tester barteforholdene 

Noen av festdeltagerne hadde spleiset på iPad til Glenn, noe som absolutt falt i smak hos jubilanten! Han har trykket mye på denne i helgen... Selvfølgelig er også mini-jente-Glenn interressert i hva pappa driver med og måtte teste kvaliteten med musikkvideoen til babblarna.

Glenn får nå ikke ha iPaden i fred når Lilly er våken...

iPaden er genial å ha i bilen på lange turer for Lilly og det finnes en holder så vi kan feste den som en bil-DVD så hun kan se på film hvis det trengs. I Danmark gikk det forholdsvis bra på de lengere bilturene men tiden kommer vel når hun blir utålmodig på lengere turer og trenger en film eller tre og se på.

2 kommentarer:

  1. Så moro med iPad! :) Og genialt å bruke det i bilen da? :D

    SvarSlett
  2. Best med bart!! :) Hilsen Barte-Becca

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails