tirsdag 31. august 2010

Babysvømming og BLT

I dag var vi på babysvømming igjen etter et halvt års pause. Lilly slet litt i vinter/våres med bronkiolitt, astmasymptomer og ørebetennelser og i tilegg pusset vi opp ny leilighet og flyttet samtidig så det ble lite tid og mulighet til babysvømming. Men nå er vi i gang igjen :O) Jeg var veldig spent på hvordan hun skulle reagere når vi kom ut i vannet, hun var litt skeptisk i begynnelsen men kom seg veldig etterhvert. Smilte og koste seg! Hun satt på kanten og kom ut i vannet av seg selv og vi øvde på at hun skulle snu seg under vann og svømme tilbake til kanten selv. Hun fikk til og med prøve å skli ut i vannet og svømme til kanten, jeg holdt henne på sklien og instruktøren hjalp henne i vannet. Vi koste oss masse begge to!

koser oss i vannet

et lite dykk

holder seg i kanten helt selv

Det blir litt tidligere middag en det vi er vant til på tirsdager pga svømmingen så vi fant ut av vi skulle lage BLT etter at Lilly hadde sovnet. Kjempelenge siden vi har laget dette og det var superdigg!!


Limbi og Glenns BLT variant:

* 2 mellomgrove brødskiver - pensles godt med hvitløksolje og stekes 2 min på hver side i stekepanne
* Salat - vi bruker crispi salat
* Godt stekt bacon
* En skive stekt kokt skinke
* 1/2 tomat i skiver
* Ønsket mengde Jarlsberg
* Garlic Sauce fra Heinz

2 kommentarer:

  1. Ser skikkelig kos ut på babysvømming. Vi fikk desverre aldri gjort det. men mye mulig jeg prøver det om jeg skulle få et barn til.
    Den maten så skikkelig god ut, noe som uten tvil skal prøves.

    SvarSlett
  2. Så flinker dere er som kommer dere ut på svømming. Det burde vi også gjort... Og så fin Lilly er! Møtes snart, eller?

    Og takk for award!!!

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails