fredag 4. juni 2010

Vannet gikk! :O)

Etter en liten tur i barnehagen i dag skulle vi spise lunsj med min bestevenninne Ane. Vi "hentet" Ane hjemme og dro på butikken for å handle. Ane hadde termin for en uke siden med sin jente nr 2 og begynte vel å bli litt smålei vet jeg! Vi satt oss ut på verandaen og spiste lunsj. Da lunsjen var ferdigspist satt vi oss ut i den varme solen for å prøve å få litt farge. Og Ane sa at hun skulle "steke ut" lille jenta i magen så magen ble blottet for første gang i år...


Vi lagde oss en smootie hver som falt i smak hos både store og små. Og Lilly lekte litt med "føttene" til Sofie.


Ane gikk inn for å begynne på middagen og plutselig hører jeg "Limbi! Jeg tror vannet gikk??" "Hva?!" sa jeg og løp inn. Samboeren til Ane, Anders, som satt i telefonen ute kom også ganske kjapt inn og vi så vel like spørrende på henne begge to mens hun satt der og smilte litt smånervøst... Så begynte riene og iom at forrige fødsel gikk fort dro de på sykehuset ca en time etterpå.


LYKKE TIL ANE!! Jeg tenker på det og gleder meg til å møte lille ferske snuppa deres.

Kl 20.30 rett etter jeg hadde skrevet innlegget ringte Ane og fortalte at lille Mathilde er født :O) :O) Gratulerer så mye!! Glad i dere alle sammen og gleder meg til å hilse på dere igjen :O)


2 kommentarer:

  1. Åh, så UTROLIG moro!!! :D Tenk at du fikk være nesten litt med på det, det er helt fantastisk! :)

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails