fredag 28. mai 2010

En god dag

I dag har vi hatt en kjempefin dag (bortsett fra at Lilly våknet kl 05.30 i dag morges...). Lilly var i strålende humør på morningen, noe hun IKKE har vært de siste dagene. Jeg skulle bytte en bok på Ark så jeg gikk en tur når Lilly skulle sove sin første lur. Jeg synes det er utrolig deilig å gå tur alene noen ganger, ikke bry seg om noen og bare gå å tenke på akkuratt det man vil uten å bli forstyrret. Og vil jeg plutselig noe jeg ikke skulle, så kan jeg enkelt og greit bare gjøre det. Da Lilly nærmet seg ferdigsovet gikk vi bort til Sissel og Aurora for leking. Aurora er tre dager yngre en Lilly. Der ble det utelek i det fine været.

Kamera er en spennede ting, la oss prøve å ta det!

En liten pause med kjeks og vann.

Aurora hadde en veldig fin bil.

Da det var sovedags for Lilly igjen gikk vi en tur innom Ane som har termin i dag og gav babyen i magen streng beskjed om at hun skal komme i løpet av natten!! 

Vel hjemme igjen var det badedags etter en lang dag ute.


Og så grøt og litt tulling før litt kosing og så til sengs.


Nå snorker Lilly søtt i sin seng og jeg har spist ovnsbakt laks med en god salat til. Planen var og ta bilde av den også, men det gikk i glemmeboken når sulten tok overhånd. Og nå tror jeg faktisk jeg skal ta meg et bad og kose meg med det nyeste Interiør magasinet.

GOD HELG til alle sammen :O)

1 kommentar:

  1. så koselige bilder :)
    ha en riktig fin helg dere også!

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails