tirsdag 25. mai 2010

Dior vs. Dior

For et par år siden fant jeg ENDELIG en ansiktskrem jeg var 100% fornøyd med :O) Og jeg har prøvd maange kremer uten og finne en jeg var helt fornøyd med. Har prøvd blant annet kremer fra Loreal, Dermalogica, Nivea, Kanebo, Clarins og Mary Kay men ingen falt i smak. Jeg har vel en kombinasjon av normal/tørr/kombinasjonshud tror jeg, og denne kremen passet perfekt til min hud. Kremen koster rundt 500kr, men jeg synes det absolutt var vært det da jeg endelig hadde funnet "the krem of my life". Hadde aldri prøvd en ansiktskrem for tørr hud før. Hvorfor jeg kom til å kjøpe denne kremen husker jeg faktisk ikke i farten nå når jeg sitter og skriver. Men, da søsteren min var ute og reiste for ikke så lenge siden og skulle kjøpe med denne fra Tax-Free på Gardermoen fikk jeg den triste beskjeden om at kremen var tatt bort fra markedet :O( Det var nesten så jeg gråt en tåre da jeg fikk beskjeden. Kremen jeg snakker om er Dior HydrAction. Hva skulle jeg gjøre nå???
                                                        

På'n igjen med prøving av nye merker tenkte jeg... Kjøpte en eller annen krem på Spar bare for å ha en krem. Så for en uke siden gikk jeg innom det lokale Parfymeriet for å høre om de hadde igjen noen av denne kremen som jeg kunne kjøpe. "Nei, de vi hadde igjen har vi sendt tilbake" sa damen :O( "Men har du prøvd den kremen som har erstattet denne?" Jeg fikk prøve på hånden og må si at den føltes bra ut denne også... Jeg slo til og kjøpte erstatteren til "the krem of my life". OG, etter bare en ukes bruk er jeg minst like fornøyd med denne :O) Kanskje til og med litt mer :O) :O) Så, hvis du sliter med å finne en ansiktskrem som passer din hud anbefaler jeg på det sterkeste å prøve Dior Hydra Life serien :O)


Ansiktskremen er absolutt verdt de 500 kr den koster. Den er utrolig drøy så den varer en stund. Selvfølgelig kan den ikke passe til alle, men jeg råder alle til å gå innom et parymeri for å få en prøve på den. Jeg fikk en prøve på øyekremen i samme serie og liker den kjempegodt også, men den må jeg nok vente med til lommeboken er noen cm tykkere.

2 kommentarer:

 1. Hei Linn Beate!

  Ingen erfaring med ansiktskremen, sikkert flott.
  Ble bare nyfiken på bloggen din.
  Flott.

  SvarSlett
 2. Liker også Dior, men har en klar favoritt hos Shiseido. Har litt tørrere hud enn deg, og har også lett lenge...
  er så deilig når man finner "den", selv om de ikke er så billige er de drøye :)

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails