søndag 11. april 2010

Vår herlige dag i solen :O)

Dagen i dag begynte med at jeg fikk sove til kl 9 :O) Glenn stod opp med Lilly så jeg fikk sove litt lenger en kl 7. Så dro han for å male leiligheten vår. Lilly og jeg møtte først "En blå og en rosa" og "en rosa" fra Babyverden-juni 2009 for litt lek i sandkassen i Åssiden barnehage. Det var absolutt ikke lett å få disse to små til å se på kamera samtidig :-p Men det så ut som de koste seg i sanden med alle de fine lekene som Sissel og Aurora hadde med. Og selvfølgelig ble det litt sandsmaking.

Aurora og Lilly leker i sandkassen

Når småtassene tok seg en lur ble jeg bedt inn på kaffe hos Sissel som lagde en kjempegod caffe-mocca til meg :O) Jeg hadde lovet Glenn og komme innom den nye leiligheten i dag også for å se hvordan det gikk med malingen. Da jeg kom var hele leiligheten malt en gang med god hjelp av mamman til Glenn, deilig at det går fremover :O) Og det blir kjempefint! Gleder meg bare mer og mer til å flytte inn! Der ble vi en stund før vi dro for å møte Ane og Sofie for litt lek i Skovheim barnehage. Her ble middagen inntatt før mer lek i sanden. Desserten i dag bestod av sand :-p (selvvalgt av Lilly)

Lilly nyter solen

Sofie koser seg på husken

Ane (og lille babyen i magen) og Sofie

Lilly og et bilde av meg (som sakte men sikkert blir brun...)

Etter over seks timer ute i frisk luft sloknet snuppa med en gang i sengen etter et lite bad som trengtes da hele kroppen hadde fått seg en naturlig sand-peeling i løpet av dagen.

Sove Lilly :O)

Håper dere også har hatt en fantastisk dag! Nå blir det sofakos på oss :O)

3 kommentarer:

  1. Skikkelig deilig og røde kinn på det siste sovebildet! hehe Takk for i dag! :-D

    SvarSlett
  2. Så koselige bilder :) Ser ut som dere har hatt det kjempe fint!!

    SvarSlett
  3. Åhhh vad härligt det ser ute. Är riktigt avis på er som var ute. Jag var barnfri och låg på¨soffan hela dagen

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails