tirsdag 6. september 2011

Matpakke-onsdag

I barnehagen LO gikk i i fjor trengte vi ikke ha med matpakke noen dager, de fikk all mat der enten de var på tur eller i barnehagen. Men i den nye barnehagen skal de ha med matpakke når det er turdag på onsdager. Jeg synes det er koselig å lage matpakke til LO og liker å lage den litt spennende for henne, ikke bare tørre brødskiver med svett gulost. Her kommer et eksempel på turmatpakke som hun skal ha med seg i morgen.

Oppi finner hun smootie, brødskive med skinke, polarbrød med leverpostei, gulrotkjeks med prim, en liten boks med cherrytomater og blomsteragurk og et egg. Og ja, hun er en storspiser for matpakken pleier å komme hjem nesten tom.

Agurkene har jeg trykket ut med en liten blomsterform fra Cacas, ca fire blomster per agurkskive. Smoothien er fra Småfolk og LO er kjempeglad i den.


Når jeg har tidligvakt på jobb leverer Glenn LO tidlig i barnehagen og hun spiser frokost der sammen med de andre barna som kommer tidlig. Denne matpakken er ikke så spennende men slenger med et bilde av den også.

En brødskive med leverpostei og en med finhakket laks med pepper med agurk på toppen.


Håper alle får en fin matpakke-onsdag!

Linn-Beate

iPhone blogging with BlogPress

4 kommentarer:

 1. Ser veldig godt og innbydende ut, sånn bær en matpake se ut. Flott.

  SvarSlett
 2. Så flink du er, Linn-Beate! Enig med Erik FF, sånn bør en matpakke se ut, ja! Håper Lilly koser seg masse med den :)

  SvarSlett
 3. Enig med de øvrige :o)
  Så flott med turdag i barnehagen - Lilly er jammen heldig!

  Janne

  SvarSlett
 4. Så flink du er. I Ingrid sin barnehage skal de bare ha med seg frokost, om de ikke har spist det hjemme. Turmat og sånt lages i barnehagen.

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails