fredag 4. februar 2011

Laget av Liv

Forrige søndag var vi på taco hos tanten til Glenn med familie! Kall meg rar, men jeg synes faktisk familiesammenkomster er kjempekoselig :0) Vi var åtte voksne og tre barn så det ble mye hyggelig liv og røre. Tanten til Glenn hadde kjøpt en kjempenydelig kjole og en bukse til Lilly Olava fra Laget av Liv. Buksen er nok litt for stor enda men kjolen kan brukes utover våren. Anbefaler dere å ta en titt på hjemmesiden til Laget av Liv for der var det utrolig mye fine barneklær, kåpene til jenter er bare helt fantastiske!LO fikk også lollipopp til dessert. Den synes hun var god, for hun tviholdt på den helt til den var ferdig.Ønsker alle en god fredag og en god helg!

4 kommentarer:

 1. Takk for sist, Linn-Beate. Hyggelig at vi kunne være sammen en stund, og så koselig å se Lilly Olava igjen! Synes også det er stas at du likte klærne som Liv har sydd. Nå har jeg fortalt henne om bloggen din. Enig med deg, kåpene er så nydelige. Skal jeg sjekke litt med henne om en liten vårkåpe kanskje? Klem :o)

  SvarSlett
 2. Familiebesøk er kjempe hyggelig. Hvertfall når man får små selv.
  Nydelige klær, flott blogg. Klem fra Kine!

  SvarSlett
 3. Hei Linn- Beate;
  så fint at du likte klærne; om buksen er litt stor kan du sende den til meg så kan jeg sette strikk i bena. Da blir den litt sånn "pose-bukse" og kan brukes litt idligere... Ellers kan vi komme tilbake til vårkåpe! Du kan dessuten bare komme innom å ta en titt på de andre klærne! Ta med svigermoren din!!

  hilsen Liv/Laget av Liv

  SvarSlett
 4. Ja, de var jo sååå skjønne. Jeg skal til min søster å lære å sy kjole til mine snupper i morgen. Gleder meg.

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails