Lilly Olava koste seg med blåbærpannekaker til middag i dag.
Mens mamma og pappa tok den litt mer usunne varianten. Kyllinglår, hvitløksbaguetter, hjemmelagede potetflak, tzatziki og salsa. Med en god hvitvin fra Bandol, Frégate - La Réserve du Capitaine til.
Hjemmelagde potetflak
* Poteter av ønsket type og mengde
* Olje og smør
* Salt og pepper (evt krydder av eget ønske)
Kutt potetene opp med mormors gamle knokemorder
Stek potetene i en varm panne med olje og smør til de blir gylne
Legg de stekte potetene til avfetting på kjøkkenpapir til fettet har trukket seg inn og potetflakene har blitt sprøe! Server med ønsket tilbehør.
YUM! Det så godt ut! Det skal prøves ut om ikke lenge :)
SvarSlettHerlige bilder av Lilly, forresten! Hun er så skjønn!
Mina
Tusen takk Mina :O)
SvarSlettMmm.. Spennende dette. Må prøves.
SvarSlett