torsdag 16. september 2010

Navnmerkingtips og prosjekt bruk alle klær!

Er i tipsehjørnet om dagen merker jeg... I høst bestiltejeg navnelapper til klærne til Lilly, for alt skal jo merkes i barnehagen. Siden vi ikke har strykebrett (?) lurte jeg på hvordan jeg skulle få til å stryke på merkelappene hennes. Men så leste jeg et utrolig godt tips på Babyverden. Bruk rettetangen til å smelte på lappene. Dette fungerer kjempegodt og ingen av lappene jeg har satt på har eller viser tegn til å dette av i vask. Setter tangen på 170 grader, den varmes kjapt opp og klærne er merket på under 3 minutter!

Og så til prosjekt bruk alle klær :O) Tenkte først jeg skulle sette meg ned en kveld og ha et merke-raid på alle klærne til Lilly. Men slapp som jeg er begynte jeg å merke etterhvert som hun skulle ha klærne på seg dagen etter i barnehagen. Tenkte kanskje ikke på det da, men etterhvert har jeg fortsatt å gjøre det på den måten. Hver kveld tar jeg frem neste dags antrekk og merker det, tar jo bare 3 min med rettetang og bruker også merkepenn på enkelte klær. Lilly startet i barnehagen i begynnelsen av august og jeg må fortsatt merke klær til neste dags outfit. På denne måten får jeg faktisk brukt alle klærne hun har, lett og miste oversikten over klærne til de små og ofte går enkelte plagg i glemmeboken. Nå leter jeg bare etter umerkede klær som hun kan ha på seg dagen etter.

3 kommentarer:

  1. Du er lur assa snuppa;-)Lilly har myye klær!og fler skal det bli;-),har små sofieklær som vil bli merket med Lilly her nå..Ses på lørdag,gleder meg!koos

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails