mandag 6. september 2010

Hvor mye??

Ja, hva synes dere som er innom bloggen min? Hvor mye burde jeg blogge? Synes dere det er greit som det er nå eller burde jeg ha flere innlegg? Synes dere det jeg blogger om er interressant eller ønsker dere jeg skal blogge mer/mindre om noen temaer? Kom gjerne med ønsker! Det har gått litt opp og ned nå med innlegg og personlig synes jeg jeg burde ha blogget litt mer... Skal ikke komme med mange unnskyldninger for hvorfor det ikke har blitt noe blogging, for det har bare blitt sånn! Men ønsker hvertfall tilbakemeldig fra dere om dere synes det er bra som jeg gjør det nå eller om jeg burde øke antall blogginnlegg i uken? Og andre tips taes også mot med takk!

 
bildet er lånt fra google.no

Ha en strålende høstuke alle sammen - jeg er veldig glad i høsten og gleder meg til å bytte ut sommerklærne med høstklærne!

5 kommentarer:

 1. Personlig så digger jeg jo å lese blogger. Det meste er morro å lese om, man lærer jo alltid noe nytt av å se hva andre mener og hvordan de gjør ting. Synes godt du kan skrive flere innlegg. Er ikke alltid jeg skriver så mye selv, men det er kanskje for det rett og slett ikke skjer så mye nytt eller spennende. Masse lykke til med videre blogging. jeg kommer og leser...

  SvarSlett
 2. Synes bloggen din er kjempefin, artig å lese om
  dagliglivets opplevelser, spesielt hva Lilly har opplevd, og kjempefine bilder. Alltid spennende og åpne bloggen, å se om det er noe nytt, og kanskje en liten nedtur, når det ikke står noe nytt, så daglig oppdatering er kjempefint.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer på bloggen. Bruker paideig til kaken.

  SvarSlett
 4. Heia limbi,blogg mer!!

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails