tirsdag 3. august 2010

Vive le france

I juli hadde vi en varm men herlig uke i Provence. Selv om turen ikke startet så veldig bra, Lilly kastet opp i bilen på vei til Gardermoen, ble resulatet kjempebra! Flyturen gikk overraskene bra og Lilly sov vel ca en av tre timer som flyturen tok. Vel fremme i Nice kom pappan min og hentet oss på flyplassen. Da vi kom frem til leiligheten ventet en god fruktsalat på oss. Snuppa er kjempeglad i frukt så dette falt absolutt i smak hos henne, og hos meg! Jeg hadde sendt pappa på IKEA i Toulon for å kjøpe spisestol til Lilly og den stod klar med diverse barnebestikk. Selv om både Lilly og jeg ble litt småsyke med forkjølelse, feber og litt hosting hadde vi en god førstegangsferietur med barn :O)

Nam, nam fruksalat

De fleste dager ble tilbrakt på stranden og Lilly elsket å bade i det 26 grader varme vannet, deilig å "avkjøle" seg når det var 37 grader i luften...

Pakket og klar til stranden

Litt tørrtrening må til. Lilly elsket å plaske ute i båten sin med oss svømmende rundt. Desverre har vi ikke bilde av snuppa i vannet :O(

Et lite bilderas fra strandturene våre.
Lilly eier ikke hemninger, og krabbet rett ut i vannet med en gang vi satt henne ned på stranden. Hun begynte også å gå ordentlig mens vi var der nede så den siste dagen gikk hun ut så langt hun kom før hun datt ned på alle fire.

Den franske nationaldagen er 14.juli og den blir som her i Norge feiret med korps og "bunadskledde" franskmenn. God stemning og god mat gjelder der nede også :O)


Det ble mye soving i den nye vognen på kveldene da vi som oftest gikk ut for å spise når Lilly skulle legge seg. Som oftest gikk det bra og hun sov greit i vognen og godt når hun sovnet igjen etter at vi hadde kommet hjem.

Sover søtt :O)

  Men noen ganger våknet hun og da var det godt med litt mammakos

Etter noen dager på stranden var vi litt satt ut av varmen og tok en shoppingrunde i stedet

 Det er ikke alltid like lett å holde balansen når med er ny på gåingen

Trøtt jente på vei hjem. 

Turen hjem gikk også veldig bra. Men snuppa nektet å sove på flyet før det var 10 min igjen til vi landet :P

4 kommentarer:

 1. Åh, det så fantastisk ut! Og flinke Lilly som går :) Håper det går bra i barnehagen!

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som en fantastisk ferie :) Flinke Lilly som kan gå ;)

  SvarSlett
 3. Åh!! For en herlig ferie!! :) Så helt fantastisk ut! <3

  SvarSlett
 4. Ser du har babyjobber vogna! Er du fornøyd med den?

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails