onsdag 30. juni 2010

Pysjmakeover & velling

Alle vinterpysjene til Lilly begynner og bli korte i bena og hun trenger heller ikke lang pysj nå som det er så varmt. Smarte meg (?) kom på en lur ide. Hvis du tar en vinterpysj..


...og klipper av armer og ben, så får du en...


...sommerpysj :O)


**********************************************************************

Når vi har vært på besøk hos noen på kvelden er det ikke alltid like enkelt å få i snuppa grøt hvis det blir for tett opptil leggetid og hun er sliten. I dag har vi fått en pakke velling fra Semper som en venninne av meg bruker til datteren sin. Og det passet perfekt i dag å prøve den da vi har vært i 1. års dag og ikke var hjemme før 18.30. Lilly slukte 220 ml velling rett før hun la seg. Så vi får se hvordan natten blir og håpe hun sover like lenge i morgen som hun pleier å gjøre når hun har fått grøt.


4 kommentarer:

 1. kjempe smart det med pysjen! (springer og klipper i veg)

  SvarSlett
 2. så smart med Pysjen :) Men Prinsen min er så varm at han svetter for et godt ord, så her er det kun bleie som gjelder. Men skal jaggu huske på dette tipset til Prinsessa kommer ;)

  SvarSlett
 3. Vi har veldig god erfaring med velling, når vi ikke "rekker" kveldsgrøten, eller hvis vi har sen middag. Snuppelupp sover veldig godt på vellingen, håper Lilly Olava også gjør det!

  SvarSlett
 4. :O) Jeg hadde egentlig også tenkt å sy en kant på bena og armene etter pysjen var klippet av, men det ser ut som det går bra (til og med i vask).

  Vellingen fungerte veldig godt, Lilly sov som vanlig :O)

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails