mandag 28. juni 2010

Profilbilder

Etter en morgenrunde på fjesboka la jeg merke til at flere av vennene mine har lagt ut nye profilbilder. Og du kan i 80% av tilfellene se hvilken fase av livet de forskjellige er. Har aldri tenkt på dette før men akkuratt i dag kom jeg til å tenke på det. Du har de med babyer/barn som har bilde av seg selv og babyen/barnet eller bare babyen/barnet (i denne kategorien finner dere meg...). De single har bilder av seg selv i fylla, det ser hvertfall sånn ut på bildene, eller så har de tatt bilde av seg selv enten med solbriller ute i solen eller nysminket på badet (??), helst med de lekreste fliser i bakgrunnen. Og til slutt de som er nyforelsket eller som er nygift har bilde av seg selv og kjeresten/mannen.Selvfølgelig gjelder ikke dette alle, men som sagt bare noe jeg la merke til i dag.

Stemmer dette med dere?


Dette er mitt profilbilde om dagen, Bildet er av Lilly og Sofie. Sofie er datteren til bestevenninnen min Ane.


9 kommentarer:

 1. Verdens beste jenter jooo!!;-))

  SvarSlett
 2. hehe jeg må skifte profilbilde..ser litt singel ut.hoho

  SvarSlett
 3. Hehe, du har jo et fint profilbilde :O) Ikke full, på badet eller med solbriller ;O)

  SvarSlett
 4. Jeg er i kategorien har barn, men likevel bare bilde av meg selv som profilbilde på fb. Kan også endre til meg og begge ungene, eller bare en av de.

  Jeg synes det er så vanskelig å finne ut hvem som er hvem om det bare er bilde av en baby der, og man ikke kan se hvem sin.

  SvarSlett
 5. Ha ha ops då ær jag singel då :-D

  SvarSlett
 6. Hehe stemmmer her i gården også :)

  SvarSlett
 7. hehe riktig her også! Har bilde av prinsessa mi :D

  SvarSlett
 8. Legger ikke ut bilder av snuppa på nett, så hos meg ser jeg nyforelska ut! Hihi! Vært sammen en god stund og venter nr 2....

  SvarSlett
 9. Hehe, ja da stemmer det hvertfall hos noen ;O)

  Hege: Står ikke alltid navnet ved siden av bildet på FB, eller kommer opp hvis du drar musa over? Blir bare nysjerrig jeg hvis jeg ser et barn jeg ikke har sett før, og må finne ut hvem det er sitt...

  Lindah: Ja, du må nok endre bildet ditt :p hihi

  Ingunn: Da blir du nok seendes nyforelsket ut resten av livet ;O) Men respekterer at du ikke vil legge ut bilde av barna! Og gratulerer med nr 2 på vei.

  Forresten kjempemorsomt med så mange kommentarer, spesielt fra nye lesere!

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails