mandag 5. april 2010

Påsken vår

Det har absolutt ikke blitt mye (les; ikkeno) blogging på meg i påsken. Har liksom ikke hatt driven eller helt visst hva jeg skal blogge om. Men har vært innom mange forskjellige spennende blogger og tittet istedet. Kan jo fortelle litt hvordan påsken har vært da :O)

Påsken begynte med at vi overtok den nye leiligheten vår :O) Kjøkkenet som vi hadde tenkt til å bytte ut var mye finere en det vi husket, så vi bestemte at det ikke skulle være et prosjekt på den mnd vi har på å pusse opp og heller tar det senere. Vi lusket litt rundt i leiligheten og ble enige om at her tror vi vi kommer til å trives. Trege meg har ikke fått tatt noen bilder fra leiligheten enda, men de kommer i løpet av neste uke...promise!

Den samme kvelden var vi på påskelam-middag hos et vennepar. Og det var kjempekoselig. Vi hadde barnevakt og sjåfør så vi koste oss med litt øl og vin både før, etter og til maten som foresten smakte himmelsk :O) Det ble også brilleprøving på alle mann. Vi var også på påskelam-middag på påskeaften hos et annet vennepar og jeg trenger vel ikke si at maten smakte herlig der også! Vi har mange snille venner :O) :O)*her kommer det bilder når det ....... programmet virker igjen*Resten av påsken har Glenn pusset opp og jeg hatt Lilly. Lilly og jeg har gått tur bort til den nye leiligheten hver dag for å se hvordan det går. Det er en ca 25 min spasertur med vogn fra den gamle leiligheten, så vi har holdt oss i samme område. På veien pleier det å myldre av folk, men det var rimelig dødt og kjedelig på veiene...


Lilly har også blitt såå utrolig mye mer aktiv... Hun klarer nå å reise seg opp og sitte på knærne og har et par ganger reist seg helt opp til stående stilling, men det er lettest når mamma holder hendene og hjelper litt til. Hun kan også sette seg opp selv, men det har vi aldri sett... Hvis vi går ut av stua en tur så plutselig sitter hun der rett opp og ned når vi kommer tilbake :O) Flinke jenta!


I dag har vi hatt utedag :O) Vi tok trikken til Ekeberg og gikk tur med min søster og pappa. Selv om været ikke var det beste her i Oslo i dag, var det utrolig deilig med en langtur. På sletta som det nå nesten ikke er snø igjen på så vi en superivrig skiløper som jeg bare måtte ta bilde av. Vi lo godt av denne ivrige damen :-p Dagen ble avsluttet med middag på Egon, nam nam. Tror hvertfall Lilly har hatt en fin dag, for hun sovnet med en gang jeg la henne ned i senga kl 18.50.Håper dere også har hatt en super påske!


klem fra

3 kommentarer:

  1. SV: Så artig at du også snuser på det samme yrke som jeg snuser på :) Det virker som du sier som et utrolig spennende yrke som jeg trur jeg hadde trivdes i. Gleder meg til å begynne med utdannelsen!! :)

    SvarSlett
  2. Åh, se på flinke jenta! Søt med verandaleppe og greier :)

    SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails