lørdag 17. april 2010

En liten tur ut

Til tross for rennende nese og litt hosting tok vi oss en liten tur ut i dag også. Frisk luft skader ingen. Lilly fikk prøve å huske for første gang. Og det falt veldig i smak :O)


Nå er det grøt, et lite bad, litt flaskekos og så snork snork for lille snuppa mi. Så skal mor kose seg på sofaen med popcorn og mango :O)

9 kommentarer:

 1. Så ut som hun storkoste seg!! :) Gleder meg til Thea skal prøve huske!! Har så lyst til å ha en liten huske på hverandaen jeg!! :)

  SvarSlett
 2. Hei

  Koselig blogg du har. Jeg er innom og titter av og til, men ingen flink person til å kommentere. Men du og jeg har hver vår lille datter på 10 mnd og det gjør at det er kjekt å komme innom her. Mi lille frøken har fått smaken på å være på bakken og undersøke, men lurer på hva jeg skal kjøpe av fottøy. Ser at du har noe kjekt på føttene til din søte datter. Derfor lurer jeg på hva du har på føttene og hvor du har kjøpt de?

  Hilsen fra Nina

  SvarSlett
 3. Hei Nina :O)

  Tusen takk og hyggelig at du titter innom! Kjenner igjen Lilly i beskrivelsen av din lille datter, synes det er såå gøy å være på bakken og i sandkassen om dagen. Utrolig gøyal fase de er i nå, synes det skjer nye ting hele tiden. Jeg har Stonz på føttene hennes, vindtette og vantette og så går de nesten opp til kneet hennes under regnbuksen. Kjøpt på www.stonz.no Kjempefornøyd!

  Hilsen Linn-Beate

  SvarSlett
 4. God kveld Linn-Beate

  Tusen takk for tipset :) I dag har jeg bestilt slike til ho vesle frøkna, så nå venter jeg spent på å få de.
  Ja det er en veldig gøyal fase nå, skjer så mye hele tida. Ho reiser seg opp overalt og går rundt. Det hører også med en del knall og fall om dagen siden ho er så nysgjerrig. Det meste skal utforskes.
  Er det tredje året du skal i gang med nå? Jeg var ferdigutdanna sykepleier for 10 år siden. Helt snålt å si 10 år, det har jammen meg gått fort.

  Dere må ha ei fin helg og nyte det fine været:)
  Klem Nina

  SvarSlett
 5. Så bra :O) bare å glede seg!
  Jeg skal i gang med tredje året ja, gleder meg til å bli ferdig nå og begynne å jobbe. 10 år går kjempefort :O) Jeg var på russereunion på fredag, 10 år siden vi var russ... Kan jeg spørre hva du jobber med og om du trives? (trenger ikke si hvor).

  Ha en strålende søndag!

  KlemKlem

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Hei igjen

  Ja 10 år flyr avgårde, det er helt utrolig. Vi har visst 20 års jubileum fra ungdomsskola i år, kan ikke helt fatte at det er så lenge siden allerede. Ja, ja...
  Jeg hadde min sykehuspraksis på hjerteavd og det var egentlig det jeg ville prøve meg videre på, men ved en tilfeldighet så ble det kreft. Og jammen meg har jeg ikke blitt værende på samme avdeling i alle år. Det er veldig tøft til tider, men samtidig veldig givende. Pasientgruppa er fantastisk og kollegaene likeså. Kollegaene er nok en veldig stor grunn til at jeg har blitt værende i alle disse årene. Siden jeg nå har flyttet og mest sannsynlig ikke skal tilbake til min arbeidsplass, har jeg nå lyst til å prøve noe annet. Vet ikke helt hva, men det blir nok sikkert litt tilfeldig ut i fra hva som er ledig når jeg begynner å kikke etter jobb. Har også tenkt jeg skal være hjemme litt ekstra med vår lille datter, som er veldig etterlengta. Nå har jeg en gylden anledning til å være hjemme, så jeg ser frem til å kose meg litt ekstra hjemme :)
  Hva er det som frister deg aller mest når du er ferdig utdanna? Men mye kan skje iløpet av siste år og hva praksis man er borti. Mine planer var å bli jordmor, men det har jeg slått helt fra meg.

  Klem Nina

  SvarSlett
 9. Hei Nina :O)

  Beklager at jeg ikke har fått svart deg før, men har ikke hatt nett på en stund og vært opptatt med flytting.

  20 år reunion ja, så spennende! Blir sikkert utrolig morsomt :O)

  Kreftavdeling høres interessant ut! Og kan tro det kan være veldig tøft til tider... Da er det godt med gode kolleger som en trives sammen med.

  Jeg kan egentlig tenke meg å jobbe med barn jeg, men får se når jeg er ferdig hva som skjer da. Har også tenkt på jordmor.

  SÅ koselig for både deg og datteren din at du har mulighet til å være hjemme litt ekstra med henne. Blir sikkert en minnefull tid. Jeg skal være hjemme med Lilly til slutten av august og gleeder meg til sommeren med henne.

  Ha en fortsatt fin uke :O)

  KLEM

  SvarSlett

Kjempehyggelig om du vil legge igjen en kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails